22. april 2019

Og så fik jeg en idé

Jeg har altid været en kreativ sjæl. Da jeg var lille, elskede jeg at holde ferie ude på landet hos min mormor. Hun kunne alt. Hos hende her jeg prøvet at strikke, hækle, og brodere, at sy, at bage og lave mange hjemmelavede produkter. Jeg har altid malet rigtigt meget. Hjemme hos mine forældre har jeg malet tegnefilms figurer på alle væggene i børneværelset.

Så kom der en lille pause, hvor jeg havde travlt med uddannelser. Og så kom arbejde, familie og barn. Da min datter blev lidt større, er den kreative del af mig begyndt at have lyst til at realisere sig igen. Jeg har lavet min egen sæbe. Jeg har lavet glycerin fra bunden af. Og det lykkedes. Det var nogle dejlige gaver til mine venner og familie. Jeg har lavet mange forskellige sæber, men jeg vidste ikke, hvordan jeg evt. kunne sælge dem. Det var ikke nok til en webshop, eller egen butik. Jeg kom ikke videre. Jeg har også lavet julepynt, masse af cookies, kager og småkager, fødselsdags plakater, bideringe og har graveret på trælegetøj. Og så kom ideen. Jeg tænkte, at der må være mange små producenter, som ender som jeg, hvor de ikke har mulighed for at præsentere, hvad de kan lave. Derfor har jeg besluttet mig at skabe et sted, hvor alle de kreative mennesker kan vise deres unikke produkter frem. Deres håndlavede eller hjemmelavede ting. Lavet med kærlighed. Hele Danmark kommer til at se deres kunst. Og dem, der elsker handmade og homemade kommer til at juble af glæde. Et hav af håndlavede og hjemmelavede produkter, som bliver samlet et sted. Fantastisk! Prøv at tænke: Du har brug for en strikket trøje. Hvor kan du finde den? På Ramilo, selvfølgelig. Du har brug for lagkage til din fødselsdag. Hvor kan du finde en, der kan lave den? På Ramilo, selvfølgelig. Du har brug for specielle gaver til de nærmeste. Hvor kan du finde mange idéer? På Ramilo, selvfølgelig. Og sådan kunne jeg fortsætte hele dagen. På Ramilo.dk kan du finde alt, som dit hjerte kan begære.

Så kom og vær med til at skabe en vidunderlig verden med de fantastiske og unikke ting vi hver især kan lave. Fordi vi elsker handmade!

2 har kommenteret på “Og så fik jeg en idé

 1. Hej Jeg laver mange forskellige håndværker.

  Alt fra hæklede kurve, -skåle, -potteskjulere, -vaser, -grydelapper og hæklede, strikkede og syede børne/babytøj og der kommer sikkert meget mere med tiden.

  Inde på min Facebookside “BlueeQ Design” Har jeg lagt billeder af meget af det jeg har lavet og som er til salg. Ta´et kig og skriv, hvis interesseret.

  1. Hej Jette
   Det ser super spændende ud.
   Kunne du ikke tænke dig at oprette en butik på Ramilo.dk?

   Hilsen
   Nikolaj

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Få en enkel og billig hjemmeside lavet af Dit Online Visitkort